La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida / Harold McGee ; traducción de Juan Manuel Ibeas.
Language: Spanish Original language: English Publisher: España : Debate, 2007Edition: Primera edición / noviembreDescription: xiv, 941 páginas : ilustraciones, tablas ; 23 cmContent type:- texto
- sin medio
- volumen
- 9788483067444
- On food and cooking. Español
Item type | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Biblioteca Karol Wojtyla Área de silencio | Referencia | 641.5 M478 2007 | Ej.2 | Available | 92406 | |
|
Biblioteca Karol Wojtyla Área de silencio | Referencia | 641.5 M478 2007 | Available | 77974 | ||
|
Biblioteca Karol Wojtyla Área de silencio | Referencia | 641.5 M478 2007 | Ej.3 | Available | 82613 |
Reimpresión: (séptima edición, agosto de 2013).
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.