Catalog

Amazon cover image
Image from Amazon.com

La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida / Harold McGee ; traducción de Juan Manuel Ibeas.

By: Contributor(s): Language: Spanish Original language: English Publisher: España : Debate, 2007Edition: Primera edición / noviembreDescription: xiv, 941 páginas : ilustraciones, tablas ; 23 cmContent type:
  • texto
Media type:
  • sin medio
Carrier type:
  • volumen
ISBN:
  • 9788483067444
Uniform titles:
  • On food and cooking. Español
Subject(s): Translation of: McGee, Harold, 1951-, On food and cooking.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Home library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference book Reference book Biblioteca Karol Wojtyla Referencia Referencia 641.5 M478 2007 Available 77974
Reference book Reference book Biblioteca Karol Wojtyla Referencia Referencia 641.5 M478 2007 Ej.2 Available 92406
Reference book Reference book Biblioteca Karol Wojtyla Referencia Referencia 641.5 M478 2007 Ej.3 Available 82613

Reimpresión: (séptima edición, agosto de 2013).

There are no comments on this title.

to post a comment.