Catálogo

Imagen de portada de Amazon
Imagen de Amazon.com

FOOD SAFETY CULTURE : CREATING A BEHAVIOR-BASED FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM

Por: Idioma: Inglés Detalles de publicación: [s.l.] : SPRINGER SCIENCE BUSINESS MEDIA, INC., 2009Edición: 1a edDescripción: 785 16 x 1 x 24ISBN:
  • 9780387728667
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 363.1926 YIA
Resumen: THIS BOOK IS INTENDED FOR FOOD SAFETY PROFESSIONALS INVOLVED WITH RETAIL AND FOODESERVICE INDUSTRY, AS WELL AS QUALITY ASSURANCE PROFESSIONALS WORKING IN FOOD PRECESSING PLANTS, FEDERAL REGULATORY OFFICIALS, AND PROFESSIONALS EMPLOYED BY STATE AGRICULTURAL AGENCIES AND LOCAL HEALTH DEPARTEMENTS
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca de origen Colección Signatura topográfica Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 363.1926 YIA Disponible 82411
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 363.1926 YIA Disponible 81648
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 363.1926 YIA Disponible 81649

THIS BOOK IS INTENDED FOR FOOD SAFETY PROFESSIONALS INVOLVED WITH RETAIL AND FOODESERVICE INDUSTRY, AS WELL AS QUALITY ASSURANCE PROFESSIONALS WORKING IN FOOD PRECESSING PLANTS, FEDERAL REGULATORY OFFICIALS, AND PROFESSIONALS EMPLOYED BY STATE AGRICULTURAL AGENCIES AND LOCAL HEALTH DEPARTEMENTS

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.