THE MANAGEMENT OF NUTRITION IN MAJOR EMERGENCIES
Idioma: Español Detalles de publicación: MALTA : WORLD HEALTH ORGANIZATION, 2000Edición: 1a edDescripción: 321 21.1 x 1.4 x 29.5ISBN:- 9241545208
- 614.5939 MAN
Tipo de ítem | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca Karol Wojtyla Sala general | General | 614.5939 MAN | Disponible | 84662 |
THIS MANUAL AIMS TO IMPROVE UNDERSTANDING OF THE NUTRITIONAL IMPLICATIONS OF AN EMERGENCY SITUATION AND OF THE NEED TO INCLUDE NUTRITION IN PLANS FOR EMERGENCY PREPAREDNESS. IT DEFINES THE NUTRITIONAL NEEDS OF THE INDIVIDUALS IN EMERGENCY SITUATIONS AND OFFERS A COMPREHENSIVE OVERVIEW OF THE MAJOR NUTRITIONAL DEFICIENCY DISEASES AND MICRONUTRIENT DEFICIENCIES LIKELY TO BE ENCOUNTERED IN SUCH CIRCUMSTANCES
No hay comentarios en este titulo.
Ingresar a su cuenta para colocar un comentario.