000 01412nam a2200361 i 4500
999 _c68548
_d68548
001 68548
003 Mx-PuUPA
005 20220302080831.0
008 160613s2017 flud fr 001 0 eng d
020 _a9781482243611 (hardback)
020 _a9781482208122 (paperback)
040 _aMx-PuUPA
_bspa
_cMx-PuUPA
_dMx-PuUPA
_erda
041 0 _aeng
050 0 0 _aTX541
_b.F65 2017
245 0 0 _aFennema's food chemistry /
_cedited by Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin.
246 3 0 _aFood chemistry
250 _aFifth edition.
264 3 1 _aBoca Raton, Florida :
_bTaylor & Francis Group,
_c©2017
300 _axvi,1107 páginas;
_bgráficas ;
_c27 cm
336 _atext
_2rdacontent
_btxt
337 _aunmediated
_2rdamedia
_bn
338 _avolume
_2rdacarrier
_bnc
650 1 4 _aAlimentos
_xAnálisis
650 1 4 _aAlimentos
_xComposición
700 1 _aDamodaran, Srinivasan,
_eeditor.
_910392
700 1 _aParkin, Kirk L.
_q(Kirk Lindsay),
_d1955-
_eeditor
775 0 8 _iTambién disponible como (obra)
_tFennema : química de los alimentos.
_b3a edición
_dZaragoza : Editorial Acribia, S.A., 2008
_eEspañol
_w(Mx-PuUPA)60934
_z9788420011424
942 _2ddc
_cLI
_h664.07
_iF331
504 _aIncludes bibliographical references and index.