Catálogo

Imagen de portada de Amazon
Imagen de Amazon.com

ORGANIC VEGETALBE PRODUCTION : A COMPLETE GUIDE

Por: Colaborador(es): Idioma: Inglés Detalles de publicación: ESPAÑA : HENRY DOUBLADAY RESEARCH ASSOCIATION, 2008, 2005Edición: 1a edDescripción: 350 15.5 x 2 x 23ISBN:
  • 9781861267887
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 631.584 DAV
Resumen: ORGANIC VEGETABLE PRODUCTION PROVIDES AN INVALUABLE, PRACTICAL GUIDE TO THE PRODUCTION OF ORGANIC VEGETABLES ACROSS A RANGE OF ORGNAIC FARMING SYSTEMS IN TEMPERATE AREAS. THE BOOK COVERS ALL ASPECTS OF PRODUCTION, INCLUDING CROP CHOICE, FERTITILY BUILDING, AND WEED, PEST AND DISEASE MANAGEMENT WITHIN A FRAMEWORK OF RATTION DESIGN AND BUSINESS PLANNING
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca de origen Colección Signatura topográfica Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 631.584 DAV Disponible 84220
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 631.584 DAV Disponible 84221
Libro Libro Biblioteca Karol Wojtyla Sala general General 631.584 DAV Disponible 84222

EDITADO POR GARETH DAVIES Y MARGI LENNARTSSON

ORGANIC VEGETABLE PRODUCTION PROVIDES AN INVALUABLE, PRACTICAL GUIDE TO THE PRODUCTION OF ORGANIC VEGETABLES ACROSS A RANGE OF ORGNAIC FARMING SYSTEMS IN TEMPERATE AREAS. THE BOOK COVERS ALL ASPECTS OF PRODUCTION, INCLUDING CROP CHOICE, FERTITILY BUILDING, AND WEED, PEST AND DISEASE MANAGEMENT WITHIN A FRAMEWORK OF RATTION DESIGN AND BUSINESS PLANNING

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.